خط قرمز

رصد مسائل حقوقی بشری در سطح جهان

خط قرمز

رصد مسائل حقوقی بشری در سطح جهان

انتقاد گسترده به حمایت «بی‌بی‌سی» از همجنسبازی

انتشار خبر ازدواج دو همجنس‌باز انگلیسی در صفحه فیسبوک شبکه «بی‌بی‌سی فارسی» با واکنش منفی و ابراز تنفر بسیاری از مخاطبین این شبکه در قالب کامنت همراه شد و کار به جایی رسید که مدیریت این صفحه به مخاطبان فارسی زبان خود هشدار داد!

بی‌بی‌سی---التون-جان  

در مقابل، کاربران فیس بوک با یادآوری عملکرد حساسیت‎زای رسانه دولتی انگلیس که زمینه‌ساز توهین و تمسخر ادیان الهی و اقوام ایرانی بوده است، از مدیریت این شبکه پرسیده‌اند که چرا در آن موارد نسبت به سانسور نظرات توهین آمیز اخطاری به کاربران داده نشده است؟!

نمونه‌ای از نظرات مخاطبان فیسبوک «بی‌بی‌سی فارسی» را مرور می‌کنیم: «یعنی لایک کنید دیگه وگرنه بلاک میشید. من آزادی بیان شما رو میدونم»، «من موندم چرا فقط رو بعضی مسائل حساسین؟ اینم شد شبیه پستی که به شارون مربوط بود و شدیدا تهدید کردین کاربرا رو به بلاک شدن در صورت توهین»، «وقتی اینجا افغان‌ها و ایرانی‌ها با فحش و تهمت و تنفر به جون هم میافتند، بی بی سی از توهین و تهمت حرفی نمیزنه، ولی حالا که بحث همجنس‎هاست داره همه رو تهدید میکنه!!! خیلی جالبه!»، «بی بی جان!! ببخشید بی بی سی جان!! از کی تا حالا شما برای ما قانون میزاری که چی بگیم یا چی نگیم؟»، «با این حساب پس کسانی را که به دیگران بدون سند تهمت دزد و دزدی میزنند یا کسانی که میگن داعش همون اسلام است را باید بلاک کنی، یا اینکه این تهمتها را خودت هم میزنی و اشکالی ندارد؟»، «آیا خبرهایی که منتشر میکنید شامل همین مقررات میشه که برای نظرات مردم وضع کردید؟؟؟ مثلا این مورد که نظرات نباید شامل موردی غیرقانونی یا اعتراض برانگیز باشد: موارد غیرقانونی، آزاردهنده، افتراآمیز، توهین آمیز، تهدیدآمیز، مخرب، مستهجن، ضددین، شامل اشارات جنسی، نژادپرستانه یا به هر صورت اعتراض برانگیز قابل قبول نیست…»، «هیچی دیگه یعنی هرکی نظر مخالف بده یا حذف یا هم نظرش تنزل پیدا میکنه»، «اینجا وقتی به اسلام توهین میشود چطور هیچ غلطی نمیکنی بی بی سی؟»، «این کامنت یک نوع تهدید به جانب مخاطبه!» و «ادعاى آزادى بیان دارید و فقط ادعا».

همچنین یکی از مخاطبین گفت «پس چرا وقتی پستای مربوط به قومیت‌ها و ملیت‌ها که حساسیت زا هستن رو میزاری درخواست رعایت مقررات نمی‌کنی؟ حال می‎کنی تمام ملیت‌ها و اقوام رو به جون هم بندازی ولی برای همجنس بازا یهویی دیگه غیرتی میشی؟» و فردی دیگر گفت «میدونین این پست چرا حساسیتش بالاست اخه بی بی سی همه ی کارمندانش با هم روابط ضربدری دارن و همجنسگرا هم تشریف دارن واسه همین اذیت میشن بهشون بگی». یکی دیگر از مخاطبین نوشت: «اون موقع که یه سری به مذهب دیگران یا به قومیت دیگران یا به کشور دیگران توهین و فحاشی میکنند بی بی سی حرفی نمیزنه! پستی نیست که گذاشته نشه و یه سری بیسواد به افغانی‌ها و یه سری بیشعور دیگه به ایرانیها فحاشی نکنن یا به تشیع و تسنن، کرد و لر و فارس و عرب که توهین میشه شماها خوشحال هم میشید چون جهت خبر طوریه که همه به جون هم بیافتند! اون موقع که به امام حسین که حتی کسانی که مسلمان هم نبودند سر تعظیم در برابرش فرود آوردند توهین میشه بی بی سی کجاست؟! ولی حالا که دوتا پیر خر همجنسگرا هر روز یه میمون بازی درمیاورند بی بی سی پیشاپیش سینه سپر کرده درمقابل توهین‌های احتمالی به ایشان!!!!!! همجنسگرایی اگر صحیح بود حداقل در یکی از ادیان الهی تایید میشد! در قران برای هیچ قومی‌بخاطر اعمالی مثل زنا… عذاب الهی فرستاده نشد الا همجنسگرایی! اگر همجنسگرایی صحیح بود قطعا برای خدا که آفریننده انسانهاست هم قابل قبول بود!!! در هر حال حرف از تایید یا عدم تایید همجنسگرایی نیست! حرف از حساسیت بی بی سی به توهین و احترام به انتخاب دیگران هست!!»

دیگری گفت «به جای تهمت زدن و توهین بنویسید هرکی نظرش با ما مخالف باشه پاک میشه, اصلا رسانه ای که مردمش تو انگلیس ازش ناراضی هستند الان باید برای ما بشه رسانه ی خوب؟» و فردی دیگر نوشت «تو خبر نوشته که دو تا بچه هم دارند که دومیش سال پیش به دنیا اومده، اصل این خبر خودش توهین به شعور آدمها نیست؟ حداقل اطلاعات کامل بگذارید، کدوم نقش مرد رو بازی میکنه و کدوم نقش زن رو یا به عبارت دیگه کدوم رو آقا و کدوم رو خانوم صدا کنیم؟ بچه رو کدومش…»

بی‌بی‌سی---التون-جان--نظرات

لازم به ذکر است که با انتشار خبر گروگانگیری یک تبعه سابق ایران در سیدنی و انتشار این خبر در فیس بوک بی بی سی، کامنت‌های بسیار توهین آمیزی از سوی برخی کاربران به اتباع ایرانی و مسلمانان در ذیل خبر گذاشته شد، اما هیچ اثری از تذکر و درخواست مدیریت صفحه مبنی بر خودداری از توهین و تهمت دیده نشد!

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.